Passa al contingut principal

Diari de diumenge 15: El campus hattrick 2018 ja està en marxa!

El Campus Hattrick 2018, ja està en marxa!!

Aquest any començàvem amb novetat: un autocar, amb el que vam voler anomenar HATTRICKBUS, per apropar-nos al Collell des de Barcelona.

Eren poc abans de les 8.30 i ja molts nens i pares esperaven la sortida de l' autocar, nerviosos per una setmana intensa que estava a punt de començar.

Un cop arribats hem esmorçat i ens hem ajuntat, cap a les 11h amb la resta de participants que anaven arribant  carregats amb unes maletes plenes de roba,il·lusions i  nervis. Molts somriures i salutacions entre els nens i algun comiat difícil davant el moment de separar-se dels pares.

Després de deixar les coses a les habitacions i de "descobrir" el panel de seguiment i l' assignació d' equips, tots van baixar vestits per fer el primer entrenament.

Un total de 8 grups dividits per edats amb un etrenador responsable. L' entrenament ha barrejat aspectes  tècnics, del joc i també competitius.

Sota un sol de justícia hem "gaudit" d' una hora i mitja d'entrenament. A cada aturada tots aprofitàvem per beure i mullar-nos.

Tots els grups han acabat amb la primera sessió de la primera competició, que és la precisió. Cada jugador xutava desde fora area 7 pilotes i segons on xutava (pal,travesser, gol, escaire...) acumulava els punts preestablerts.

Molt de nivell ja en aquests primers llançaments! Els participants poden seguir les classificacions a la paret del passadís d' habitacions.

Tocava recollir i marxar a la piscina, bon moment per remullar-se i passar una bona estona.

El grup 1 dels grans han ajudat a preparar el menjador. L' entrada ha sigut ràpida doncs la veritat és que hi havia gana! A les 14h30 hem començat a dinar amb un menú format per pasta,butifarra amb amanida i pera.

Després de dinar, hem fet la reunió inicial, on hem explicat la normativa i funcionament de la setmana. ës d' agrair l' atenció que han posat els nens per escoltar com i què fariem.

Deprés un moment molt esperat pels nens..per fi la final del Mundial, que hem pogut veure en pantalla gran i acompanyats amb altres campus en un teatre del Collell ple i amb un molt bon ambient.

Al acabar hem berenat; hem agafat forces per anar a jugar la 1a. Jornada de la Lliga hattrick!,
dividida en tres categories, diferenciades per edats. L'objectiu és gaudir competint i esforçant-se amb respecte per tots.

Hem fet partits de futbol 7, i també més reduits per als més petits. Els grans i els mitjans també han competit en els camps de 3x3. Bon ambient, amb equips han competit i s'ho han passat molt be!

Al capvespre, ens hem dutxat i hem anat a sopar. Arros amb tomàquet, hamburguesa amb patates i iogur.
Per acabar el sopar, hem tingut celebració important. Marco Sanchez feia 10 anys, entre tots l'hem felicitat i ha tingut que bufar pastis.

Si...encara quedava nit...i futbol! Hem acabat amb el joc estrella de la nit, el 3x3 a les pistes iluminades, barrejant el futbol amb música i molt de ball! Molts s'han anat animant i hem passat una bona estona junts!

Tocava descansar,  doncs dilluns estava previst marxar fora  a fer la 1a. activitat. Les instal·lacions Far West a St Pere Pescador  amaguen l' activitat sorpresa d' enguany: el FUTBOL TOTAL HATTRICK!, amb futbolgolf, 3x3, futbol platja, voleibol i també camps de 5x5 amb jocs de futbol.

Un primer dia positiu, primer pas d' una setmana que promet anar cap amunt.

Som hattrick!

Podeu veure fotos i videos a https://www.instagram.com/campushattrick
Seguiu-nos també a https://www.facebook.com/campuhattrick

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W