Passa al contingut principal

Divendres de lliga i amistat


Bon dia, famílies i amics hattrickers!

Entrem en la recta final del campus!

Divendres, dia després de l' Aquadiver tornàvem al nostre horari habitual. Un altre bon dia ens esperava i amb bon temps.

Després d' entrenar vam fer l' últim entrenament, fent joc i continuant amb accions cap a porteria amb oposició
.
Al final vam acabar amb la celebració del campionat de precisió, amb un exercici de volea de fora àrea sense que la pilota botés en cap moment. Competicio amb nivell i emoció màxima per resoldre alguns grups.

A l' acabar vam anar tots a la piscina, on ja vivim un gran ambient de grup entre tots, cada vegada millor.

Un cop dinats, vam anar acabant les competicions de migdia. Per dissabte només queda jugar les finals dels tres grups.

Com sempre, ja descansats, una estona de lleure per refrescar-nos a la piscina abans de berenar i fer la competició de la tarda.

La lliga hattrick! arribava al seu final amb la disputa de les últimes jornades. Quatre jornadas intenses, bon joc i bons gols i aturades de mérit.

Dutxa abans de sopar, pizza i frankfurt!

I ja per acabar el dia, ens esperava el torneig hattrick! de futsal! Tres competicions per edats, amb la tradicional musica i llum artificail on es crea un gran ambient tnt pels que juguen com pels que animen en cada partit.

El cansament es comença a notar, però estem contents i amb ganes d' afrontar l' últim dia!

Dissabte, la meitat de la traca final, tenim Copa hattrick! pel matí, triatló per la tarda i alguna sorpresa per la nit.

No podem acabar el blog d' avui sense donar un missatge d' ànims per l' Àlex Samper. Per una inoportuna relliscada s' ha fet mal al braç i, tot i que ell volia continuar fins acabar el campus, no ha pogut seguir per evitar que es pogués fer més mal. Àlex, ets un hattricker! i evidentment et farem arribar els premis, records i sorpreses que et corresponen com a un dels nostres. Una abraçada per a tota la família i que gaudiu d' un bon estiu.

Seguim forts fins al final. Som hattrick!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W