Passa al contingut principal

Hattrick News: el diari dels últims dies del hattrick!

Divendres 12: el dia de la Triatló hattrick!

Un dia amb sol i amb energia renovada per part de tots que s´iniciava a les 8h30 amb un bon esmorzar! Preparats per anar al camp a fer la única sessió futbolística del dia, ja que per la tarda ens tocava la triatló!.

Els petits, després d' un entrenament específic i la competició de la precisió, van acabar amb un partit entre els dos grups.

Els altres afrontaven la penúltima jornada de competició interna i això es notava en els partits: molta competència, igualtat i respecte per una jornada fabulosa i positiva!

Després de la competició, es va fer un triangular de partidets ràpids entre els més grans.

Després de la piscina, dinar i una mica de descans es va reunir a tots per fer l´explicació del que seria la triatló: Una triatló especial on es competia a nivell individual però alhora tots anaven amb 5 participants més ja que unes proves en grup que tenien que fer els pemitiria restar més segons a la marca personal de cadascú. Tots tenien el seu dorsal, tot apunt!

A la triatló es competia segmentats segons l´edat que un tenia. Es feia per  grups de 5, començant a la piscina fent 6 piscines. Després calia arribar ràpid fins a l´entrenador per respondre una pregunta (en cas d' encert també es tenia un bonus), i es tenien que canviar ràpid per sortir de la casa i anar al següent punt de trobada on el monitor estava amb les bicicletes, pedalar borejant el llac per arribar a la tercera zona on tenien que tirar-se al llac, anar a respondre un altre pregunta i tornar pedalant per deixar la bici on l' havien agafada. I finalment, anar corrents per un circuit tancat dins de la casa, acabant amb un llançament a la piscina perquè s´atures el cronòmetre.

Mentre els altres no competien, per equips tenien que montar un mural, amb les màximes coses possibles i originalitat i també se´ls donava dos temes "futbolísitcs" a representar (celebracions, rodes de premsa, presentacions...).

Sensacions positives, amb un aire de competició i diversió que va fer una tarda especial i on vam veure autèntics esportistes que ho van donar tot per superar-se a ells mateixos!!

Berenar, dutxa i temps lliure per anar a sopar junts i recuperar forces després d´un dia molt intens!

Al temps d' abans d' anar a dormir, cada grup va fer les seves  representacions per acabar de puntuar la triatló!

Moltes felicitats a tots els atletes!
Una experiència que valorem com a molt positiva!

Dissabte 13: tancant les competicions!

Últim dia sencer del campus hattrick!

Afrontàvem la jornada amb  il.lusió i amb expectativa per afrontar el final de totes les competicions que ens quedaven i així acabar de la millor manera!

Pel matí, un últim entrenament dividits en els 4 grups d´entrenament, amb una sessió intensa i ben treballada acabant amb dos triangulars segons les diferents edats que tenim per gaudir més del futbol!.

Tot i la calor i el cansament acumulat de la setmana, els nens seguien amb ganes de pilota i d´entrenar per seguir sent millors! Un espectacle veure´ls jugar i com s' impliquen, volent sempre fer les coses el millor que saben!

En acabar, directes a la piscina! Calia refrescar-nos i descansar per afrontar l´última jornada de la lliga. 

Cap al migdia els petits feien les finals del ping pong abans de marxar tots junts!!

La tarda, es concentrava en la última jornada de la lliga hattrick!, una jornada passada per aigua i que per un moment va quedar interrumpuda però que finalment vam poder dur a terme! Gols, emoció, nervis...bon joc, esportivitat...un gran final del campus "ordinari" on tots es van donar la mà al final de la lliga, donant exemple de bon comportament i de saber competir.
 
Mentre es disputava la lliga, l´equip que descansava feia la última ronda del torneig de presició! Tots han anat de menys a més afinant la seva qualitat i precisió en els llançaments!!

Hora de berenar, i de realitzar la final de ping pong dels mitjans!!! Emoció, bons punts i bon ambient!!!

Fins a l' hora de sopar vam fer partits de 5 contra 5, al "rei de la pista" però els entrenadors tenien el seu equip! MIGUEL, JOSU, OSCAR, RAMON TERRATS (fitxatge de porter) i GATELL. Quatre-cinc equips van anar passant per la pista durant una hora i mitja...cal dir que es va disputar i que els entrenadors almenys no van sortir derrotats en cap...segur que la propera edició  els participants ens voldran guanyar!

Dutxa ràpida, i a sopar! Com que era l´últim, plat combinat amb franfurt, llom, patates i gelat!

Es va aprofitar per poder fer la maleta i deixar tot preparat per demà. Un cop feta, tots van fer un qüestionari per veure quina opinió tenien sobre tots els aspectes del campus i així poder millorar l' any vinent des de la nostra part per fer un campus encara millor!

A la part final del dia, es va fer la finalissima dels grans de ping pong, i vam marxar a donar una volta pel poble per compartir una estona d' oci!

Una mica més tard de l´habitual (un dia és un dia) vam marxar a dormir per afrontar el diumenge com el dia FAMILIAR HATTRICK!!

Diumenge 14 de Juliol, FAMILIES hattrick!

El que ens diferencia és que som un campus familiar i pensem que és important que les families se sentin part important del campus, que ens ajudin a fer un campus millor i, com no, que gaudeixin  i participin de la festa final!

Amb samarreta neta i esmorzats, ens hem anat al camp per gaudir d´uns partits amb els pares que han volgut participar-hi!

Dues hores gairebé de partits, música i bon ambient amb les mares, germans i germanes dels participants...en definitiva un plaer veure l´ambient que hi havia, amb una clausura magnifica quan la jornada s´ha tancat amb una sardana amb pares i participants amb el so de la cançó del campus!

Un cop acabats els partits, tots a la casa a fer un bany a la piscina!

I a les 14h30 a dinar! Més de 150 persones en el menjador per fer el dinar final tots junts. Una espectacular entrega de premis, amb una gran organització per part de Gesclass , ens ha deixat un final de campus que ens ha fet gaudir plenament a tots:

Després del dinar, els nens s´han dirigit a sentar-se davant de la pantalla i dels premis per veure un resum en forma de vídeo, que ens ha fet emocionar i riure i què ha permés a les families conéixer una mica més be el que ha estat el campus i  l' esperit que han compartit els participants.

Premis per a tots, somriures, aplaudiments i sorpreses -com  les samarretes de Benja, Thiago, Cani, la nova de l´Espanyol i la d´en Josu del St.Andreu, les galetes hattrick! per als participants que recordaven tres gols... o l' esplèndid bufet de xuxes-! Una festa a l´alçada del que ha estat aquest campus!

Quedem molt i molt contents de com ha anat tot i de veure com tots han marxat amb un somriure d´orella a orella! GRÀCIES a tots els participants per la seva manera de ser i de saber gaudir del campus! I també als pares perquè heu confiat amb nosaltres! i us hem sentit aprop.

Volem seguir fent millor les coses i tenim clar que no volem canviar la manera de ser, de ser propers, de tractar a tots els nens per igual i que se sentin com a casa... i en això no fallarem! Us esperem a la propera edició! Foot-li fort! Som hattrick!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W