Passa al contingut principal

hattrick! News: El diari del hattrick!

Els nostres tres primers dies han estat plens de bons moments i de molt futbol, moments en els que des del primer dia ha predominat el bon ambient entre els participants i els entrenadors. Som hattrick!



Diumenge 7 de Juliol


Amb l’arribada dels participants, s’han anat explicant les diferents normatives del campus i dels campionats que es realitzarien durant la setmana i el funcionament general. Ordenades les habitacions, ens hem vestit d’esport per iniciar a fer multi-esports (bàsquet, ping-pong, tennis i futbol) i així poc a poc conèixer a tots els companys i relacionar-se tots des de bon començament.


Un cop acabat hem recuperat forces berenant i hem fet la primera presa de contacte amb la piscina i els primers banys.


Un dia acabat amb el sopar i el joc de nit, que ha estat un joc d’estratègia d’equip i on ens hem barrejat petits i grans per fer partíceps a tots.

Dilluns 8 de Juliol


A les 8h en peu!! Bon esmorzar per agafar forces amb pa amb tomàquet, embotit, pa amb nocilla, suc i colacao.

Pujats a l’autocar, ens hem dirigit al camp d’entrenament amb moltes ganes de fer moure la pilota i poder fer una bona sessió!


Dues hores d’entrenament per grups d’edat, on hem treballat els diferents aspectes tècnics combinats amb la tàctica, sempre amb la bona predisposició d’aprendre i de voler fer be les coses de tots els jugadors.

Sempre protegits de la crema solar i amb una bona hidratació hem anat realitzant la sessió per acabar amb la competició que fem cada dia de precisió.

La competició de precisió, feta pels grups d’entrenament, consisteix a realitzar 5 xuts per nen de fora de l’àrea buscant una puntuació establerta segons on llancin la pilota -quan més difícil més puntuació se li dona-. Aquesta competició es realitzarà cada dia i aniran acumulant punts que al final, amb el recompte, ens donaran un guanyador per categoria.


Un cop acabada la sessió, amb l’autocar hem arribat a la casa, on ens esperava la piscina.Teniem moltes ganes de banyar-nos i gaudir amb els companys!


Els encarregats de menjador han anat preparant la taula, mentre uns feien el torneig de ping-pong i altres aprofitaven per descansar, o jugar a tennis.


Un cop dinats, també s’ha iniciat el joc de la play, organitzats per parelles, on cada parella ha escollit el seu equip per intentar guanyar als seus rivals.


A la tarda, una nova competició, LA NOSTRA LLIGA!!! La Lliga hattrick! El que busquem és que tots puguin ser partíceps i sentir-se importants dins del seu equip, barrejant els més petits amb els més grans, i sabent estar amb les diferents edats per ser un autèntic equip. Amb les normes explicades....hem iniciat a JUGAR!!


Piscina, competició de ping-pong i una mica de temps lliure per acabar la jornada amb el sopar i el joc de nit. Un joc de nit, relacionat amb preguntes sobre futbol de l’actualitat!

En definitiva, un dia divertit amb futbol, i en el que hem vist com cada cop es va creant  millor ambient i anem assolir  l' ambient de campus familiar que creiem ha de presidir el nostre campus.


Dimarts 9 de Juliol


Una nova jornada que ha començat ben aviat,  amb la sorpresa de l´EQUIPACIÓ nova que hem donat a tots els participants.


Abans de començar la jornada, ja tots ben equipats hem realitzat LA FOTO OFICIAL tots junts i per grups d’entrenament per deixar clar qui són els autèntics protagonistes del campus!

Feta la primera sessió d’entrenament, i després d' un bon bany a la piscina, hem gaudit del menjar per agafar forces per la tarda.


Seguint amb els campionats de ping-pong i play, i un bon descans, ha començat la 2a.jornada de la LLIGA hattrick!, partits plens de bon futbol, bon companyerisme i competició, que han fet una tarda molt positiva. Veiem que els nanos estant gaudint del que més els agrada, el futbol -i poder jugar amb els amics-.


La segona part amb el berenar, piscina, i temps lliure ha finalitzat dirgint-nos al menjador per poder sopar: arròs amb tomàquet, salxixes amb xips i de postres, gelatina.

El joc de nit on hem necessitat la llanterna, l’estratègia i estar atents per poder ser els guanyadors del joc.

Després, a descansar, que dimecres hi ha EXCURSIÓ!! Marxem al parc aquàtic AQUADIVER!!



Fooot-li fort! Encara ens queden moltes coses i emocions per viure, molt de futbol i diversió!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W