Passa al contingut principal

Els nostres primers dos dies de Campus! Pluja 3 - Futbol 4!

Hola Families i amics del Hattrick! Com heu vist al nostre titular, la pluja va ser insitent en els seus atacs, pel mig i per les bandes, però el Futbol, amb joc d' equip, esforç, diversió i il·lusió, sempre s' acaba imposant!
Al marge de comparacions esportives, estem molt contents d' haver començat i us ho expliquem a continuació:

Diumenge 7 de Juliol:

Vam iniciar el campus alrededor de les dotze amb l´arrivada dels participants a la casa de colònies el Vilà.

Un cop ja hi erem tots, aprofitant el bon temps, i per iniciar a coneixe´ns entre tots vam anar amb el bañador i la tovallola a dinar i després de fer un passeig pel seu alrededor, vam acabar remullant-nos a l' estany.

A primera hora de la tarda vam instal.lar-nos a les habitacions i ja preparats per començar la primera activitat dins de la casa.

Vam dividir en dos grups, on els grans van iniciar el Torneig de Ping pong combinat amb un triangular a la pista de futsal.

Els petits es va organitzar un recorregut per parelles d´un conjunt de proves, habilitat, tocs amb la raqueta de tennis, passades, slalom, precisió amb el xut, bàsquet...i fer-ho el més ràpid possible per intentar ser els guanyadors amb el millor temps!!

Aturada per berenar, on vam tenir la primera pluja que durant una mitja hora va caure...però la piscina no va poder faltar i un cop berenats, els més petits van jugar a futsal fent els seus primers tocs amb la pilota i els grans van anar a la piscina...on al final es van afegir els petits.

Els encarregats de fer la taula van preparar per sopar tots junts al menjador, arros amb tomàquet i truita amb amenida i iogurt, tot boníssim i que ens servia per agafar forces per la última part de la nit.

Primer joc de la nit, llanterna a la mà i tots els nens escoltant les indicacions del joc de "Atrapa l´amagat", era en equips i en forma d´agafar i de no ser pillat que els nens van gaudir i s´ho van pasar molt bé.

Així el primer dia finalitzava, i els nens ja van anar a descansar per estar a tope per la primera sessió de futbol! Quins nervis!

Dilluns 8 de Juliol:

Bon dia Hattrick!!

Despertador....però per sorpresa els nens s´aixecaven minuts abans del que tocava per anar a veure l' "encierro de St. Fermín" abans de l´esmorzar!

A les 8.30 un bon esmorzar per agafar forces amb colacao, llet, pa amb tomàquet i embutit i un parell de croissants per anar a fer el primer entrenament.

A les nou l´autocar ens esperava puntualment i d´aquesta manera ens dirigiem al camp del Porqueres, on els més petits de Porqueres ja ens esperaven impacients per començar el campus!

Però la pluja de bon matí ja va fer acte de presencia...les ganes i la il.lusió dels nens per tocar la pilota van fer que iniciéssim la primera sessió. Cinc grups de treball per edats d´uns 10-12 jugadors, els quals cada dia canviaran d´entrenador perquè tots els nens puguin gaudir i estar amb tots els entrenadors del campus.

Es va poder entrenar aproximadament una hora...perquè la pluja ens va obligar a parar per les condicions del camp i sobretot, buscant evitar en un primer dia algun possible malalt.

A la casa, ràpidament ens van cambiar i vam iniciar diferents tornejos, Mundial de la Play, seguim amb el torneig de Ping Pong...i el poker pels més grans.

13.30 l´hora del dinar, molta gana, amb uns spaghettis a la carbonara, calamars amb tomàquet i plàtan.

Un cop dinats, ens hem dividit per grups, per seguir amb les competicions del campus Hattrick, sempre amb un bon ambient i esperit competitiu sa per sobre de tot. Formant sempre que tots els nens siguin importants i s´ho passin be.

A les 15.30 hem marxat al camp de Porqueres, per començar la LLIGA HATTRICK, dos lligues separades per edats, els més grans formaven tres equips amb els seus noms, mentre els petits formaven quatre equips per fer diferents formats de partits i així començar a sumar punts i a saber jugar en equip en tot moment. Pluja menys abundant però present, que no ha impedit que la competició seguís el seu curs.

A la tarda, un cop berenats, s´ha pogut veure una mica el sol, i això ens ha ajudat a que els nens poguessin gaudir de la piscina, del ping pong o del bàsquet deixant una estona lliure perquè juguéssin de forma lliure.

A les 20h30, bon sopar i molta gana!! Una bona crema de carbassó, i de segon hamburguesa amb patates, que els nens han pogut repetir per no quedar-se amb gana; de postre flam.

I la sorpresa de la nit estava per arrivar! El joc de nit, no era l´habitual! Es tenia preparat un torneig de futbol sala a la pista amb la llum i de nit!!

Hem gaudit petits, grans i entrenadors de l´espectacle ofert entre tots nosaltres!!

Ben cansats després d´un dia on no hem parat, ens preparem per demà continuar amb el campus!!!

Desitjant que la pluja no es presenti!!!

Demà més futbol! I MOLTES COSES MÉS!

Seguirem informant!!

Fot-li fort !!! Us deixem amb algunes fotos!









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W