Passa al contingut principal

Hattrick! News: Últim dia de campus (abans de la gran festa)!

Dissabte 12 de Juliol


El nostre últim dia de campus!! Un dia per compartir les últimes hores tots junts, gaudint els últims moments!!

Es començava a notar el cansament general d´una setmana sencera, però tot i així, els nens van respectar la puntualitat a l' hora de despertar-se i anar a esmorzar.

A continuació, l' últim entrenament del campus, cada grup amb el seu entrenador, que vam acabar amb un 3vs3 barrejant als petits i grans. De forma respectuosa i generosa van anar jugant partits redüits,  on els petits es sentien com a grans al costat de nens que en algún cas els doblaven l´edat.

Després, hora de piscina aprofitant el sol que feia i a gaudir tots junts d´un bany que venia de gust!

De mentre, seguiem amb els diferents partits de play i tennis taula que ens apropaven ja a les finals de la nit!!

Tots a dinar a les 13.30 i després un descans  per encarar ja la última tarda - nit del campus.

A la tarda la última competició i també l'últim  concurs de precisió. Tot i el cansament els partits van estar a l´alçada i es va competir molt bé. Volem felicitar sobretot als més petits, que han sapigut respectar-se entre tots, ajudar-se i saber que tots són importants i que l´objectiu principal es pasar-s´ho be!

A la tarda, un cop berenats, es va tenir temps per dutxar-se i una estona lliure per fer altres tipus d´activitat com habitualment han anat fent entre el bàsquet, tennis o ping pong.

Ja a la nit, un bon sopar amb un plat combinat i gelatina, ens vam apropar ja al final del que ha estat el campus!

Temps per fer el qüestionari, on hem volgut saber per part dels nens el que els hi ha semblat el campus! Tenien una sorpresa, que era un gelat com a premi pel seu comportament i il.lusió que han posat en tota la setmana.

Últim joc de nit...i ja tocava descansar, per viure al dia següent la festa de cloenda del campus!!

Diumenge 13 de Juliol


Hem pogut dormir una hora més!! Les bosses cap a fora i a esmorzar!!

Pa amb nocilla, colacao i galletes! Cap a les 10h sortiem cap al camp de Porqueres.

Allà ens esperaven molts pares que de forma puntual estaven esperant la nostre arrivada.

Molta participació dels pares per jugar, que agraïm moltissim, i que van convertir en una festa les 2 hores de partidets entre nens i pares. La pilota i la música no van parar...fins que es va formar una rotllana ben gran entre tots els participants al mig del camp, que ocupava tot el centre! Una gran imatge per recordar i per treure un somriure en recordar-la.

Un cop acabat, ens despediem del camp i ja a la casa, xerrades entre pares, piscina per qui volgués...i esperar  l´hora de dinar!

Un dinar que va començar a les 14.15, amb 200 persones que ocupaven la zona del porxo! Gran ambient viscut, molt familiar i que fa que aquest campus sigui molt diferent a altres!!

La festa ens esperava al menjador de la casa, amb expectació per part de tots!

La festa de cloenda començava amb el video inicial fet per Miguel -una visió divertida del que és el campus-, i continuava amb premis per tots, copa - orla - portabotes - i la foto individual...els premis pels guanyadors dels diferents campionats que hi han hagut en tota la setmana i un petit reconeixement per les families que han estat amb nosaltres en aquestes tres edicions.Agraïm al nostre sponsor Feelmarket els clauers que vam entregar com agraïment als pares.

Per a nosaltres era necessari fer saber a aquestes famílies que agraïm molt la confiança en els inicis i l' acompanyament que ens han fet en aquesta etapa de creixement.
Són les families que han fet un hattrick de hattricks!

Per acabar, com sempre, un sorteig de set samarretes oficials de diferents equips (Dos internacionals com Giovanni Dos Santos i Bruno del Vil.larreal, Benja de las Palmas, Samper del Barça B, dos de la sel.lecció catalana, i una del Bayern de Múnich).

I abans de marxar, gràcies als nostres patrocinadors Alusport Bottles i Haribo, gominoles i ampolles esportives per a tots els nens i nenes!

Una festa emotiva, on tots van acabar contents per com ha anat la setmana i de l´experiència que s' emporten!!

-----------

Això ha estat el campus Hattrick 2014, una setmana de bons moments, on molts que no es coneixien s' han fet amics, on el futbol ha estat present en tot moment, però sobretot on hem conviscut en un molt bon ambient de grup, fent activitats diferents i on,  al final, hem aconseguit que la gran majoria surti d´aquest campus amb un somriure d´orella a orella!

Volem donar les gràcies a tots els participants i també a vosaltres, els pares, per voler fer un hatrick! amb nosaltres!!

Esperem que el que no hem sapigut fer tant bé, l´any que ve ho treballem encara més i així gaudir tots plegats d'  un campus encara millor, però sense deixa de ser com som, propers i familiars!!

Bon estiu i una forta abraçada de tot l´equip del Hattrick!

En breve colgaremos un gran álbum de fotos en la web y en facebook.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W