Passa al contingut principal

Hattrick! News: Continuem amb el futbol i més!


Bones a tots i totes,

Avui la primera alegria ha estat poder veure el sol de bon matí!!! Avui és cert que ha costat una mica més aixecar-se...però ràpidament els nens han anat a esmorçar per agafar forces i poder així fer un entrenament.

Cada nen,  abans de sortir cap a l´autocar, han agafat la seva equipació del campus per poder entrenar amb ella i fer la sessió de fotos oficials!

Avui al matí ha estat una mica diferent; teniem tres hores de camp pel matí, ja que la primera hora l´hem utilitzat per fer totes les fotografies oficials del campus (general, individuals i per grups) que ens permitiran gaudir d' un bon record del que ha estat l´experiencia de l´estada al campus.

A partir d´aquí, teníem dues hores d´entrenament!! Agrupats pels cinc grups amb els entrenadors s´han treballat diferents aspectes del joc, buscant sobretot un ambient competitiu, buscant millorar i alhora passar-s´ho molt bé!.

L´última part de l' entrenament, com cada any, i com un aspecte definitori del nostre campus, hem realitzat el campionat de precisió que tracta de cinc llançaments de fora l´área on es dóna uns punts determinats segon on vagi el xut. Emoció, arriscar per fer bona puntuació...i superar al dia següent la puntuació d´avui.

Després d´estar tres hores al camp, a l´arrivada hem pogut fer una estona piscina i hem marxat a dinar.
A la una i mitja ben puntuals ja estàvem a taula, patata freda amb cigrons, carn rebossada i síndria.
Bona gana tenien els nens que s´ho han menjat tot deixant els plats ben nets!

Descans per tots, torneig de play i de ping pong i bona partideta de poker que han fet que els nens estiguessin una estona tranquils al marge del futbol.

A les 16h tornàvem a agafar l´autocar per fer el segon dia de competició de la Lliga Hattrick, els nens s´han posat les botes i s' han disposat amb els seus equips per competir i intentar fer un bon torneig.

Entremig dels dos tipus de partits, s´ha realitzat unes rondes de penaltis, on tots els jugadors xutaven i també es posaven de porter.

Dos hores de competició, de sumar punts, d´intentar jugar bé a futbol, de saber guanyar i perdre, i d´estar sempre creant bon ambient amb la música que com cada any sona mentre estem allà.

A les 18.45 ens posàvem a berenar, i un cop acabat, tot i que el dia s´ha tapat, algún valent ha anat a la piscina, mentre que altres han preferit ja dutxar-se i tenir una estona lliure fent activitats com un vint-i-u, tennis taula, tennis o, com no, alguns xuts a la pista de futsal.

Les cuineres ens tenien preparat un super sopar! Pizza, frankfurt amb patates i gelatina de postre.

Acabats de sopar, es començava ja a viure el partidàs del Mundial entre Brasil i Alemanya!

Acompanyats de crispetes per a tots -sorpresa especial dels monitors- hem vist el partit tots junts davant del projector! Al final, un partit que passarà a l' història del futbol.

Un dia que passa ràpid, però viscut amb molta intensitat, sense parar en cap moment i cada cop més apropant-se a una gran família on petits i grans  es van coneixent millor i compartint un ambient que sempre és de festa.

Demà ens espera l´Aquadiver! Esperem que el dia ens acompanyi perquè els nens puguin gaudir d´un dia espectacular rodejat d´aigua i aparcant una mica el futbol!!

Demà us explicarem un cop més com ha anat el dia!!

Som-hi Campus Hattrick!! Tot va molt i molt bé!! A seguir així! Us deixem amb unes fotos...













Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benvinguts!

Benvingut al campus hattrick!, una estada esportiva de qualitat, dirigida a nens/es i joves de 7 a 15 anys. L' edició 2013 se celebrarà a Banyoles del 7 al 14 de Juliol. L' entrenament i la pràctica diària del futbol, la convivència amb amics en un entorn excepcional i les activitats d' oci que compartim durant uns dies fan que la estada al campus sigui una gran experiència per a tots els participants i monitors. Perquè triar el campus hattrick!? -Gaudim d' instal·lacions ideals per a una estada esportiva. -Tenim entrenadors/monitors de primer nivell, especialistes en futbol base, i l' experiència d' una empresa especialitzada en organització. -Establim places limitades per garantir la qualitat del treball futbolístic i millorar la convivència entre els participants. -Disposem d' assegurança de responsabilitat civil,  socorrista i un C.A.P. a només tres minuts de les instal·lacions. -Posem a disposició dels familiars informació del campus actua

Diari de dijous 19: Cada dia més cansats...però sempre contents!

Benvolguts pares i mares hattrick! Dijous començavem el dia amb el cansament acumulat. La realitat és que  va costar una mica llevar-nos! Després de l' esmorzar, un intercanvi de cromos entre els diferents equips del joc que anem desenvolupant. Cadacop falta menys per veure quin equip tindrà més de la seva selecció. Després vam anar a entrenar. Com sempre, ho vam fer per grups i amb diferents entrenadors. Vam desenvolupar jocs competitius amb finalització, tot i  acabant amb la tradicional precisió. Un cop acabat l' entrenament, tots ens vam desplaçar a la piscina. El Collell en té tres, i  sempre disposem d' una per a nosaltres en el moment del bany. Aquestes estones no nomé serveixen per a relaxar-se, remullar-se i refrescar-se. També són moments bons per a passar estones divertides i enfortir la relació d' amistat entre tots. Com cada dia, un grup es va encarregar de parar la taula.El menñu del dia consistia en arròs i truita amb pernil dolç. De postre, g

Diari de dilluns 16: Victòria de l' esperit hattrick! davant la pluja!

Torna el hattrick! NEWS amb les experiències del segon dia de campus. Dilluns, ben d' hora, ben d' hora, ens aixecàvem il·lusionats amb la primera activitat externa del campus. Haviem mantingut el silenci sobre aquesta activitat  i desitjàvem sorprendre als nens. Per primer cop, anàvem a les instal·lacions Far West de Sant Pere Pescador a gaudir de FUTBOLTOTAL hattrick!, que consistia en la pràctica rotativa per equips de FutbolGolf de 18 forats, 3*3; Futbol Platja, Futvolei i Futbol 5/7. Des de diumenge, però, les notícies que arribàven de les webs de seguiment metereològic no éren bones. Tot i aixó semblava que la tempesta prevista només ens afectaria durant una estona i vam decidir tirar endavant amb l' activitat. En arribar, vam compartir l' esmorçar de picnic que ens havia preparat El Collell i vam poder disfrutar dels primers partidets. De seguida, però, va començar a ploure i ens vam aixoplugar a les mateixes instal·lacions. Les instal·lacions del Far-W